OFDS odbywa się w tym roku po raz 7. W tym roku za to po raz pierwszy my tam będziemy. Program jest mega ciekawy, warsztaty wybraliśmy … teraz tylko odliczamy ostatnie godziny.
OFDS odbywa się od 15 do 18 sierpnia 2013. To będą 4 dni pełne atrakcji dla miłośników kuchni i dobrego jedzenia. Warsztaty, degustacje, animacje dla dzieci – o tym wszystkim przeczytacie w programie na oficjalnej stronie festiwalu ( klik )
My z racji rodzinnego wyjazdu wybraliśmy do odwiedzin zarówno warsztaty dla dzieci – Koneser będzie np. poznawał tajniki wypieku chleba, czy też dowie się jak powstaje miód. Ja postaram się dowiedzieć nowych rzeczy na temat sałatek. Będę też uczestniczyła w warsztatach na temat mięsa drobiowego.
To tylko kilka punktów programów, które nas zaciekawiły. Po powrocie z Poznania mam nadzieję, że karta będzie pełna zdjęć dla Was. A ja jak zwykle będę miała problem z wybraniem najciekawszych wydarzeń do opisania.
Bo o tym, że będzie super wiem chociażby od Gruszki. Jeśli chcecie wiedzieć jak było w tamtym roku poczytajcie Jej relację – klik
